Publicerad 9 juni 2023

Malmö, Ribban

Den 9-11 juni kommer Olympiadagen att arrangeras på Ribban i Malmö. Under dagarna är Fritidsbanken på plats och lånar ut gratis utrustning.

På fredagen har vi öppet för skolklasser som har anmält sig och under lördagen och söndagen har vi öppet för allmänheten kl 11-16. Eftersom intresset från skolorna i Malmö har varit så stort provar vi nu att köra havlvdagar för att kunna ta emot fler klasser. Skoldagen kommer vara uppdelad så att klasserna antingen är på plats på förmiddagen 09.00-11.00 eller på eftermiddagen 12:00-14:00. Läraren fyller i på anmälan nedan vilket pass man önskar för sin klass. Anmälan öppnar den 6 mars och sista dag för anmälan är 14 april. Anmälan är en intresseanmälan och man får veta senast den 8 maj om klassen man anmält kom med eller inte.

De olympiska idrotterna som kommer finnas representerade kan du läsa mer om längre ner på den här sidan framöver. Här kan du också se vilka Olympier som kommer vara på plats. Förutom de olympiska idrotterna kommer du också att kunna prova på cheerleading, cricket, capoeira, thaiboxning, ultimate frisbee, käpphästhoppning, vindsurfing och innebandy. Det är gratis att vara med på Olympiadagen!

Tack till våra projektpartners Uniqlo och Bridgestone för att vi kan genomföra dessa dagar. Stort tack till SOK:s huvudpartners Uniqlo och Svenska spel.

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté, nathalie.larsson@sok.se

Anmälan Olympiadagarna Malmö

Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass till Olympiadagen i Malmö den 9 juni. Varje klass måste anmälas separat. Vill du anmäla tre klasser måste du alltså skicka in tre olika anmälningar. Observera att detta är en intresseanmälan. Inom två veckor efter att anmälningstiden har gått ut får du besked om ni kom med eller inte.

Anmälan Olympiadagar Malmö 9 juni förmiddagspass 09.00-11.00

Anmälan Olympiadagar Malmö 9 juni eftermiddagspass 12.00-14.00