Foto: Skistar.

SkiStar

Officiell leverantör
Det gemensamma syftet i SOK:s och SkiStars samarbete är att sätta fler människor i rörelse och att få fler att vilja vara aktiva på semestern tillsammans med familj och vänner, något som i förlängningen kan leda till framtida OS-drömmar.

Samarbetet startade i januari 2022 och innehåller olympiska aktiviteter för barn och ungdomar på SkiStars anläggningar i Åre och Sälen under både sommar- och vintersäsong. SOK:s Topp och Talang har även möjlighet att nyttja SkiStars destinationer för träning under sommar- och höstsäsongen.

Fjällturismbolaget SkiStar AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap. Koncernen äger och driver fjällanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre och Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St. Johann in Tirol i Österrike. Verksamheten delas in i tre segment; drift av skidanläggningar, fastighetsutveckling & exploatering samt drift av hotellverksamhet. Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien är SkiStars affärsidé att med gästerna i fokus skapa minnesvärda fjällupplevelser, utveckla hållbara destinationer, erbjuda boende, aktiviteter, produkter och tjänster av högsta kvalitet.

www.skistar.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.