Svenska supportrar på plats under OS i Rio 2016. Foto: TT.

Publicerad 16 januari 2020

Nytt biljettsläpp till OS i Tokyo i dag

I dag klockan 18.00 släpps fler biljetter till OS. För att köpa biljetter behöver du registrera dig hos återförsäljaren CoSport som handhar biljettförsäljningen på den svenska marknaden.
- Vi vill ge svenska fans chansen att köpa biljetterna så snabbt som möjligt, säger CoSports talesperson Michael Clyne.

De olympiska spelen i Tokyo pågår 22 juli-9 augusti, med invigning den 24 juli. För att ha möjlighet att köpa biljetter behöver man registrera sig hos www.cosport.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Det kommer att finnas biljetter i flera olika priskategorier till eftertraktade tävlingar.

- Vi förväntar oss återigen en mycket stor efterfrågan, tidigare har vi haft omkring en miljon unika besökare på webbplatsen i samband med biljettsläppen den 9 juli och 10 oktober förra året. Vi ser det som ett bevis på hur populärt OS i Tokyo är och hur många intresserade fans det finns i Sverige och världen, säger Michael Clyne.

För att kunna tillhandahåll bästa service kommer det att gå att ställa sig i en kö klockan 17.30, en halvtimme innan biljettsläppet öppnar klockan 18.00. Besök CoSports webbplats för mer information.

För att kunna köpa biljetter registrera dig här:

www.cosport.com Länk till annan webbplats.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper