Svenskar på plats under OS i Rio 2016. Foto: TT.

Publicerad 9 oktober 2019

Biljetter till OS i Tokyo släpps

Nu finns ytterligare en chans för svenskar att köpa biljetter till OS i Tokyo. CoSport öppnar försäljningen i morgon, torsdag, klockan 15.00.
- Vi förväntar oss mycket stor efterfrågan på biljetterna, säger Jonatan Sandberg, ansvarig CoSport Sverige.

Trycket på biljetter till sommarspelen i Tokyo nästa år har varit enormt stort. Nu har CoSport fått loss ytterligare biljetter som riktar sig till den svenska marknaden. När försäljningen inleds under torsdagen klockan 15.00 har företaget förstärkt sin webbplats för att kunna stå emot den anstormning av biljettköpare som förväntas.

- Vid det senaste biljettsläppet i juli hade vi en miljon unika besökare inne på CoSports webbplats, säger Jonatan Sandberg.

Invigning 24 juli 2020

OS i Tokyo invigs den 24 juli nästa år och intresset för biljetter till sommarspelen har varit mycket stort så väl på den inhemska marknaden som internationellt. Tävlingarna i Japan pågår från och med att damernas fotbollsturnering inleds den 22 juli till och med avslutningsceremonin den 9 augusti.

Besök CoSports webbplats

Förutom de biljetter till enskilda event som släpps under torsdagen finns även paketlösningar med biljetter och boende som CoSport har satt samman.

För att registrera dig inför torsdagens biljettsläpp eller titta på vilka paketlösningar som redan finns så ska du besöka CoSports webbplats på www.cosport.com Länk till annan webbplats.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper