Publicerad 19 december 2023

Dags för Olympic Challenge i Åre och Sälen

Förra året kördes drygt 56 000 åk i slalombanorna i Åre och Sälen. Nu arrangerar SOK återigen Olympic Challenge tillsammans med SkiStar.

– Ta chansen och testa olympiska utmaningar som passar hela familjen. De som klarar tre utmaningar belönas med en guldmedalj, säger SOK:s projektledare Jessica Lindell Vikarby.

Förra vintern lanserades ett samarbete mellan SkiStar och SOK, med målet att sätta fler människor i rörelse. Då nådde vi drygt 56 000 personer. Nu är det dags igen. Med start den 21 december kommer Olympic Challenge att pågå i SkiStars destinationer Sälen och Åre hela vägen över påsklovet. Tanken är att barn och familjer ska få chans att testa olika olympiska grenar.

– Håll koll i backarna i Sälen och Åre efter information. Den här säsongen går det att testa slalom, skicross, störtlopp, slopestyle samt längdåkning eller big air, säger Jessica Lindell Vikarby.

Det finns fem olympiska utmaningar att klara av i Sälen och fem i Åre. Allt är kostnadsfritt och öppet under destinationens öppettider. Det går att samla på avklarade utmaningar och tre avklarade utmaningar innebär att man belönas med en guldmedalj. Givetvis finns även en Medal Plaza på båda orterna.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper