Silvana Imam och Lune och skivomslaget till Vinner med hjärtat som är gjort av Sepidar Hosseini.

Publicerad 2 juli 2021

Med nya OS-låten vill Lune och Silvana Imam kärleksbomba OS-truppen

Med bara några veckor kvar till OS-invigningen i Tokyo 2020 släpps den svenska OS-låten Vinner med hjärtat med Lune och Silvana Imam.

Nu hoppas artisterna på att svenska folket hjälper dem att kärleksbomba OS-truppen med hjälp av låtens egna rörelse.

OS-låten "Vinner med hjärtat" beskrivs som ett segerdoftande sommarepos som ska lyfta svenskarna ur sofforna och fylla våra hjärtan med villkorslös kärlek – från hjärtat och ut!

- Jag känner en koppling till OS för att jag älskar sport, träning och rörelse. Kroppen är det bästa jag har och jag tycker om att utmana den och ta hand om den. Låten handlar om att när vi gör saker från rätt plats och känsla så kan vi inte förlora. Den påminner mig om att njuta på vägen, jag är i drömmen, säger Lune.

Kärleksbomba från hjärtat och ut

Till låten finns en rörelse som visar kärlek ”från hjärtat och ut”. I samband med ordet ”vinner” i refrängen så gör man ett hjärta med båda händerna över sitt eget hjärta och samtidigt som orden ”med hjärtat” gör man segertecknet ut från hjärtat.

Artisterna Lune och Silvana uppmanar hela svenska folket att vara med och kärleksbomba den svenska OS-truppen tillsammans med dem för att skicka med extra kraft mot deras stora mål i Tokyo.

- Filma Vinner med hjärtat-rörelsen och lägg upp i Insta stories, tagga @luneworld och @Silvanaimam så repostar vi järnet! Hjälp oss att skicka kraft! Från hjärtat och ut, säger Lune.

Vinner med hjärtat är skriven av Lune och Silvana Imam och producerad av FMLY.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper