Publicerad 22 maj 2016

Nye presidenten mötte Lindberg


För en dryg vecka sedan tillträdde Hee-boem Lee posten som president för organisationskommittén för vinterspelen i PyeongChang 2018. I helgen träffade han Gunilla Lindberg, som är ordförande i IOK:s koordinationskommission för spelen.


-Efter vårt möte är jag övertygad om att Mr Lee förstår vad som behövs göras i den kritiska fas av förberedelser som PyeongChang är. Jag är säker på att vinterspelen 2018 är i säkra händer, konstaterade Gunilla Lindberg.

En av de viktigaste frågorna som togs upp under det två dagar långa mötet var förberedelserna för kommande vinters testtävlingar.

-Vi har 19 månader kvar till invigningeni och jag hyser inga tvivel på att vi kommer kunna organisera perfekta spel inte minst med tanke på de testtävlingar som genomfördes i vintras, sade Lee.

Lee ersatte den tidigare presidenten i organisationskommittén, Yang-ho Cho, som avgick för att ägna sig åt sina egna affärsverksamhet.

-Jag tvivlar inte på att man under president Lees ledarskap kommer att leverera perfekta vinterspel som kommer ha en unik koreansk känsla, konstaterade Gunilla Lindberg.

Partners

Huvudsponsorer, logotyper