Publicerad 27 december 2018

Spånga 6 februari

Olympic Day i Spånga kommer att gå av stapeln på Spånga IP den 6 och 7 februari 2019 och samtliga elever i årskurs 4-6 i Järvaområdet är inbjudna att vara med. Det kommer finnas plats för ett begränsat antal klasser så först till kvarn gäller. Dagarna kommer vara uppdelade så att klasserna antingen är på plats på förmiddagen 8:30-11:20, eller på eftermiddagen 12:00-14:50. Läraren fyller i på anmälan vilket pass man önskar för sin klass. Anmälan öppnar den 9 januari kl 08:00.

Varje skola ansvarar för transport till och från arenan samt elevernas lunch. Program för dagen, alla aktiviteter och även information inför dagen kommer att skötas centralt och skickas ut i god tid före den 6 februari.

Här nedan kan du läsa om vilka olympiska idrotter som kommer finnas med och också vilka olympier som kommer finnas på plats.

Förutom de olympiska idrotterna kommer det även att finnas orientering, dans och skridskokälke att prova på.

Mer information om dagen kommer att skickas ut till lärare under v 5. Alla klasser som är anmälda har fått plats.

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté, nathalie.larsson@sok.se

Anmälan

Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass. Se till att du anmäler din klass i rätt formulär. Det finns ett formulär för förmiddagen och ett för eftermiddagen. Varje klass måste anmälas separat. Anmälan är bindande.

Anmälan Olympic Day Spånga 6 feb förmiddagspass 08:30-11:20

Anmälan Olympic Day Spånga 6 feb eftermiddagspass 12:00-14:50