Publicerad 4 maj 2018

Liseberg, Göteborg

Den 4-6 maj kommer Olympic Day att arrangeras på Liseberg i Göteborg. På fredagen har vi öppet för skolklasser som har anmält sig och under lördagen och söndagen har vi öppet för allmänheten.

I olympisk inramning får barn och ungdomar prova på ett tjugotal olika idrotter. De olympiska idrotterna som kommer finnas representerade kan du läsa mer om längre ner på den här sidan. Här kan du också se vilka Olympier som kommer vara på plats. Info om olympier och idrotter fylls på efterhand. Förutom de olympiska idrotterna som du kan läsa om nedan kommer du också kunna prova på innebandy, orientering, capoeira, kyokusnihn-karate, kungfu, boule och frisbee.

För att alla ska ha möjlighet att delta under helgen kommer barn och ungdomar t o m 16 år samt deras vårdnadshavare erbjudas fri entré till nöjesparken och evenemangsområdet framför stora scenen. Info om hur du laddar ner dina biljetter kommer senare.

KONTAKTA OSS
Nathalie Larsson, Sveriges Olympiska Kommitté, nathalie.larsson@sok.se

Anmälan Olympic Day Liseberg, Göteborg

Fredag 4 maj 2018 är Olympic Day tillbaka i Göteborg och Liseberg! Dagen riktar sig till elever som går i årskurs 4 under vårterminen 2018. Det kostar inget att delta i Olympic Day. Vi bjuder in skolor som finns i områden där hälsotalen är låga och andelen boende som är med i en förening är lägre jämfört med andra områden i Göteborg. Nedan kan du som är pedagog anmäla din klass. Varje klass måste anmälas separat. Anmälan är bindande. Om platserna tar slut innan du hinner anmäla din klass kan du skicka ett mail till anton.floisbon@ioff.goteborg.se så hamnar ni på en reservlista.