Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

Trotsade regnet i Nynäshamn

18 juni

Idag har vi haft en regnig dag i Nynäshamn. Efter flera år med toppenväder på Olympic-day på samma plats så måste det väl tillslut komma ett bakslag. Trist att det blev just idag men inte mycket att göra åt. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder brukar man väl säga.

 Jag trotsade vädret för en joggingrunda på morgonen och passade på att jogga förbi Olympic-day området där föreningarna och SOKs personal var igång och gjorde iordning inför dagen.

 När aktiviteterna väl kickade igång kl 10 så visade Nynäshamns ungdomar att man kan ha kul även om det regnar. Nya idrotter testades och det var idel glada miner och positiva tillrop. Själv så spelade jag en kul tennis match med Tina Enström och var även med på gångtävling tillsammans med alla andra Olympier. Bågskyttet och golfen var två andra höjdpunkter för mig. 

 Mitt på dagen fick vi se en knattefotbollsmatch på området med duktiga och motiverade spelare som det lös glädje om.

 Andra sporter som erbjöds på plats var bl a segling, kanot, gymnastik, bujinkan. Jag, Tina och Tord utmanade varandra på hockey och ni nog räkna ut vem som stod segrande i den kampen(TINA!!).

 Tack för en toppendag i Nynäs och hoppas vi ses igen nästa år!

Olympier på plats: Tina Enström (Ishockey) - Therese Lundqvist (Skeet) - Lars Lewén (Skicross) - Tord Wiksten (Skidskytte)- Johan Röjler (Skridsko och vid pennan)

 

/Johan Röjler

Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla