Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

Tjörn

4 oktober

Tjörn!
Torsdag 4 oktober, Olympic Day gänget som var på plats var, jag Jalmar Sjöberg (brottning) Jenny Fransson nybliven världsmästare (brottning) Anders Gustafsson (kanot) Rasmus Myrgren (segling) och Nathalie Larsson (skytte). Vi kom till Tjörn för att ha en rolig dag och det blev det.

Dagen började med en trevlig invigning som innehöll gymnastik och dans, på invigningen fick jag uppleva en ny sak ,nämligen nationalsången utformad i dansformat! Intressant och fint :-) efter invigningen blev jag utmanad i pingis, och som vanligt vann jag :-) eller nä... jag måste faktiskt erkänna att jag förlorade! Men men jag ger mig inte ,nästa gång vinner jag.

Efter förlusten gick jag vidare till badminton och lärde mig att serva ordentligt, barnen var duktiga och lärde sig snabbt..den sista aktiviteten jag gjorde var innebandy. Jag kom i ett drömlag bestående av Rille, Ville, Anton, Emil, och Max. Jag anser så klart att vi var det bästa laget ,vi hade till och med övat in en speciell målgest. I matchen som vi spelade vann vi med 4-4. Japp, vi vann med 4-4 eftersom vi gjorde sista målet :-) iaf så tyckte jag och grabbarna att vi var värdiga och dom rätta vinnarna!

Under hela dagen blev jag utmanad i armbrytning ca 900 gånger.. Och jag kan avslöja att jag fortfarande är obesegrad ;-) Sammanfattningvis tycker jag att dagen har varit riktigt rolig! Alla barn och ledare har utstrålat positivitet!

Tack för denna gången vi ses snart igen.

Brottarkramar och armbrytningar Jalmar!

Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla