Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

SOLGUDEN LEVERERADE I FARSTA

28 maj


Vilken Olympic Day vi hade i torsdags! Solguden levererade sol precis hela dagen på Farsta idrottsplats. Vi började invigningen kl 09.00 där vi fick se alla de 250 glada barnen vara med och sjunga den svenska nationalsången. 

Efter invigningen var de indelade på olika stationer och sporter och jag började besöka Volleybollen. Då ledaren för Volleybollen var lite sen så tog jag hand om den första gruppen. Vi värmde upp kropparna med ¨följa John¨för att sedan fortsätta med några fler lekar. När vi var ordentligt varma så började Volleyboll träningen. Jag gjorde mitt bästa för att för första gången i mitt liv hålla i ett sådant pass, det var superkul. För att inte tala om hur bra alla barn var som testade det för första gången. Vi tränade olika passningar till varandra och hade superkul.

Sedan besökte jag längdhoppsgropen och fick se barnen slå sina egna rekord. Jag besökte kulstötningen, sprinten, fotbollen för att i slutet på dagen få följa med My i orienteringspåret. My, vilken häftig tjej! Hon var så duktig på att springa i terräng! Benen gick hur fort som helst, jag fick jobba på att hänga med. Vi tog alla kontroller runt om hela idrottsplatsen och avslutade med att få se henne med ett stort leende på läpparna. Lycka.

Vi Olympier som var på plats var Tina Enström, Johan Röjler, Nathalie Larsson, Markus Oscarsson och Jag. Ett härligt gäng som älskar att hjälpa barnen, att utmana dem, leka med dem, skriva autografer åt dem, sporta med dem, inspirera dem och hjälpa dem hitta deras favoritsport. För det finns en idrott för alla och vi finns där för att de ska våga testa och tillslut hitta deras favorit.

Kram Danijela


Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla