Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

Förlust i dragkamp

11 maj 2014

Olympic Day i Kungsbacka, dagen som började med regn men slutade i solsken 👍

Äntligen var det dax för Olympic Day igen! Olympic Day-gänget var idag på Tingbersvallen i Kungsbacka. Dagen började med invigning och jag fick tända elden. Invigningtalet sköttes av Lasse och det gjorde han mycket bra!

Som första aktivitet valde jag badminton. Här blev jag upplärd och fick grymma tips av ungdomarna Jesper, Hanna och Viktoria. Dom har spelat badminton i 5 år och var riktigt duktiga. Vi avslutade badmintonträningen med rund-badminton. Här gällde det att röra på benen och att vara snabb.. Det gick ganska bra för mig men jag fick min 5:e prick när det var 3 spelare kvar, så jag fick titta på finalen från bänken.  

Efter badmintonträningen blev jag, Lasse och Sebastian utmanade i dragkamp av en hel skara starka barn... Vi var chanslösa och fick smaka på gräset... Barnen var för starka helt enkelt, men kul var det iaf!

Efter den utmaningen blev jag snabbt utmanad igen på en ny utmaning , denna gången var det i tennishallen, här blev jag drillad av 2 duktiga ungdomstalanger... Märkte att min kondition inte var på topp, så det var tur att mitt fotarbete fungerade 😊 tack för undervisningen grabbar. Vi lovade varandra att dom skulle fortsätta träna hårt och jag skulle träna mer kondition. Det tyckte jag var en helt okej deal!

En rolig fråga som jag fick idag under lunchen av ett lite yngre barn var : Är det du som är Hulken ,alltså innan han blir arg?? För du e ju liksom inte grön ... Hahahahaha Jag fick med en skratt-attack erkänna att det inte var jag som va Hulken 😊

Tack så mycket Kungsbacka det blev en bra dag idag.

/ mvh Jalle


Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla