Dags för Olympic Day!
Olympic Day
Dela

 700 skolbarn på Ribban!

3 juni

Det är alltid spännande när vi ska ha Olympic Day i Malmö. Eftersom vi är på Ribersborgsstranden är det ju såklart roligare om det är fint väder än om det regnar. Förra året hade vi strålande sol och förhoppningen var såklart att vi skulle få bra väder nu också. Och det fick vi! Solen lyste från en klarblå himmel och det var 27 grader varmt. Vi Olympier som var på plats njöt av det fina vädret och av att se alla barnen prova på massor av olika idrotter. Ett 30-tal föreningar var plats så det fanns verkligen mycket att välja på.

Jag själv hade som plan att få prova på lite bågskytte men det var så många barn där hela tiden så jag fick nöja mig med att titta på. Men det gjorde ingenting. Det var så kul att se hur det lyste i ögonen på barnen när de lyckades sätta en pil i tavlan. Tyckte mig se att det fanns många bågskyttetalanger!

Mina Olympierkollegor gick runt hela dagen och provade på många olika idrotter. Bland annat såg jag att Frida Svensson, rodd, var ute på vattnet i en segelbåt. Tord Wikstén, skidskytte, passade också på att prova på nya idrotter. Kanske kan cricket vara hans nya gren?!

På slutet av dagen var vi alla ganska trötta men väldigt glada och nöjda över att det blev en så lyckad dag! Stort tack till alla föreningsledare som ställde upp och hjälpte barnen hela dagen!

Hälsningar

Nathalie Larsson, skytte

Dela

Olympic Day är ett projekt av SOK i samarbete med

Samsung
Recept- & Matinspiration - Arla
Recept- & Matinspiration - Arla